Digital undervisning fram til sommeren 2021 på Cambridge
LUKK
Annonse
Annonse

Digital undervisning fram til sommeren 2021 på Cambridge

Av Julia Loge

Publisert 20. mai 2020

Rådet om å holde avstand påvirker hele det kommende undervisningsåret på universitetet i Cambridge.

– Universitetet tilpasser seg stadig til endrede råd i denne pandemien. Siden det er sannsynlig at rådet om å holde avstand vil bli opprettholdt, har universitetet bestemt at det ikke blir noen ansikt-til-ansikt-forelesninger i det kommende undervisningsåret, sier en representant fra universitetet til avisen The Guardian.

Forelesningene kommer fortsatt til å være på internett, men det kan bli mulig å ha noen mindre undervisningsgrupper som møtes fysisk, så lenge smittevernrådene kan overholdes.

Annonse

– Dette er bestemt for å gjøre det lettere å planlegge, men kan bli endret hvis de offisielle koronarådene endres, sier talspersonen.

Storbritannias direktorat for høyere utdanning, Office for Students, har bedt universitetene om å klargjøre hvilke tilbud de kan ha til studentene før studentene eventuelt takker ja til studieplasser i året som kommer.

Storbritannia har nesten 250.000 bekreftede tilfeller av sykdommen Covid-19 og over 35.000 har omkommet av sykdommen, ifølge tall fra Worldometers. I Europa er det bare Russland og Spania som har flere bekrefte smittetilfeller.

  • Les også: